Astra debutează în Europa League. Fatai n-a primit viza de intrare în Slovenia, pentru meciul cu Domzale

Data publicării:
fatai

Joi seară, de la ora 21.45, Astra Giurgiu va întâlni, în deplasare, formaţia slovenă NK Domzale, într-un meci contând pentru manşa întâi din primul tur preliminar al Europa League. Debutantă în cupele europene, echipa din Giurgiu nu va putea conta pe serviciile nigerianului Fatai, care nu a primit viza de intrare în Slovenia.

Kehinde Fatai a făcut deplasarea alături de lotul giurgiuvenilor până la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", însă a rămas în ţară pentru că nu a primit viză.

"Rămâne să vedem. Am ştiut treaba asta, pentru că în general e o situaţie specială cu nigerienii. Dacă totuşi va primi viza în cursul zilei de astăzi, va veni diseară cu o cursă de linie", a declarat finanţatorul grupării giurgiuvene, Ioan Niculae.

Acesta a afirmat că echipa sa este favorită la calificare. „Astra are 50,1 la sută şanse, nu 51, pentru că eu cred că suntem o echipă cu mai multă experienţă. Eu sper să nu ne facem de râs", a spus Niculae.

Antrenorul Daniel Isăilă consideră că formaţia slovenă este una care se bazează pe forţă. "Îi cunoaştem foarte bine, alcătuiesc o echipă bună, un adversar incomod, de forţă, de viteză", a spus tehnicianul Astrei.

Partida NK Domzale - Astra Giurgiu va începe la ora 21.45 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Grecia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri