Astra, pas mare spre grupele Europa League

Data publicării:
astra giurgiu foto digisport 20 08 2015

Foto: Digi Sport

Actualizare 20.55. Astra continuă seria de rezultate pozitive din preliminariile Europa League. Echipa antrenată de Marius Șumudică a învins, scor 3-2, AZ Alkmaar (Olanda), după ce a fost condusă cu 2-0. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Boldrin (25), Alibec (41) și Dandea(45).


Actualizare 19.50. S-a încheiat prima repriză. Astra conduce cu 3-2 după ce a fost condusă cu 2-0. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Boldrin (25), Alibec (41) și Dandea(45).

Meciul este LIVE VIDEO&TEXT pe Digi Sport 1.


Astra Giurgiu a realizat surpriza cu West Ham, dar pentru a ajunge în grupele Europa League trebuie să treacă şi de AZ Alkmaar. Marius Şumudică s-a plâns din nou de subţirimea lotului înaintea primului meci cu olandezii. Nu va putea conta pe Teixeira, iar Geraldo are şanse mici să intre pe teren.

Marius Şumudică, antrenor Astra Giurgiu: Cu siguranță nu va fi ușor, vom încerca să echilibrăm puțin forțele, chiar dacă noi avem foarte multe lipsuri față de ei. Nu mă refer neapărat la Astra, cât mă refer la fotbalul românesc, față de fotbalul olandez. Pentru mine ar fi o surpriză să-i scoatem pe Alkmaar. Plecăm cu șansa a doua și sperăm să realizăm această surpriză și să ne calificăm în grupele Europa League, ceea ce și pentru mine ar fi ceva extraordinar.

Astra are victorii pe linie în ultimele patru partide din toate competiţiile şi este lider în campionat.

Valerică Găman: Atmosfera e bună, pentru că victoriile aduc voie bună în vestiar, iar noi în ultimele meciuri am tot câștigat. Suntem încrezători știm că e foarte importantă și pentru club această calificare.

Marius Şumudică, antrenor Astra Giurgiu: Ce-au realizat băieții ăștia până acum este extraordinar, n-am niciun merit și nu-mi aloc niciun merit, nu că sunt modest.

Echipa lui Şumudică n-a pierdut până acum niciun meci în preliminariile Europa League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri