Sari la conținut

CSMS Iași se pregătește serios de Europa League: amical de lux cu Fenerbahce

CSMS s-a calificat cu emoții în Europa League, însă nu țin cont de asta și anunță un amical cu Fenerbahce, vicecampioana Turciei.

Ne pregătim de preliminariile UEFA Europa League cu un amical de lux contra Fenerbahçe Instanbul! Partida de pregătire va avea loc pe 6 iulie, în cadrul cantonamentului din Turcia”, a anunțat clubul din Copou.

Veștile bune continuă pentru clubul ieșean. Zilele trecute, Comitetul Director al CSMS Iași a validat înțelegerea dintre primarul interimar al Iașiului, Mihai Chirica, președintele clubului, Florin Prunea și antrenorul echipei, Nicolo Napoli.

Pentru a continua să lucreze la Iași în sezonul următor, Prunea și Napoli vor încasa, fiecare, câte o primă de reinstalare de 40 000 de euro, în două tranșe.

Florin Prunea va avea un salariu de 7.000 de euro lunar, cheltuieli personale decontate de circa 1.500 de euro pe lună, prime de victorie de 3.000 de lei la meciurile de acasă și 6.000 de lei la cele din deplasare, plus un bonus de performanță la finalul sezonului, care variază între 5.000 de euro (în cazul evitării retrogadării) și 20.000 de euro (pentru calificarea în play-off).

Napoli va încasa o retribuție lunară de 6.700 de euro, prime de victorie de 1.800 de euro, duble față de cele ale jucătorilor, primă de obiectiv asemănătoare cu a președintelui, având dreptul și la alte cheltuieli personale.

CSMS Iaşi va juca în turul doi preliminar al Europa League. Meciurile sunt programate pe 14 şi 21 iulie. Moldovenii îşi vor afla adversarul pe 20 iunie.