Fostul fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la doar 53 de ani

Data publicării:
Sinisa Mihajlovic
Sinisa Mihajlovic a murit după mai mulți ani de luptă cu cancerul. Foto: Profimedia Images

Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani, într-un spital din Roma, după o luptă lungă cu leucemia. Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat „moartea nedreaptă, prematură a unui soţ, tată, fiu şi frate exemplar”.

Sinisa Mihajlovic a anunţat că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. El a fost internat, din nou, câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară echipa Bologna, care l-a demis la începutul lui septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

La câteva zile după ce a fost concediat de Bologna, Mihajlovic a afirmat că „nu înţelege” această decizie, după trei ani şi jumătate la clubul din Serie A, marcaţi mai ales de lupta sa cu leucemia, informează AFP.

„O accept, aşa cum un profesionist trebuie s-o facă, însă consideram că situaţia era absolut sub control şi se putea îmbunătăţi. Clubul nu a fost de părerea mea”, a spus el atunci.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri