Fotbal | Kosovo va folosi jucători de la alte naționale

Data publicării:
kosovo

FIFA a autorizat nouă fotbalişti care au evoluat deja pentru alte selecţionate să joace pentru naţionala statului Kosovo, care întâlneşte luni Finlanda, în primul meci oficial din istorie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează Le Figaro, citat de News.ro.

kosovo

Cei nouă jucători sunt Fanol Perdedaj, Enis Alushi (care au jucat pentru Germania la nivel de juniori şi tineret), Bersant Celina, Elbasan Rashani (ambii ex-Norvegia), Hekuran Kryeziu, Albert Bunjaku (ambii ex-Elveţia), Sinan Bytyçi (ex-Austria), Vedat Muriç (ex-Albania) şi Erton Fejzullahu (ex-Suedia).

„Alte opt solicitări sunt în curs de analizare”, a menţionat FIFA.

Kosovo a devenit în luna mai al 210-lea membru FIFA.

Potrivit Le Figaro, printre fotbaliştii de origine kosovară care vor să joace pentru naţionala acestei ţări se numără patru albanezi care au participat la Campionatul European din Franţa, belgianul Adnan Januzaj, finlandezul Perparim Hetemaj şi suedezul Arber Zeneli, care aşteaptă un răspuns de la FIFA.

Reprezentativa statului Kosovo întâlneşte de la ora 21:45, la Turku, naţionala Finlandei, în prima etapă a grupei I de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri