Gigi Becali a interzis petrecerile la Steaua: Gata, nu-i mai las!

Data publicării:
petrecere

Steliștii au sărbătorit săptămâna trecută ziua lui Laurențiu Reghecampf. Petrecerea a avut loc chiar înaintea meciului peirdut de Steaua în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 1-2, notează digisport.ro.

petrecere
Foto: facebook/anamariaprodan

Se pare că acea petrecere a fost ultima pentru jucătorii antrenați de Reghecampf, cel puțin până în pauza de iarnă. Gigi Becali a interzis petrecerile la Steaua. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că le-a permis jucătorilor să petreacă doar pentru că a fost ziua tehnicianului.

„La petrecerea de ziua lui Reghe i-am lăsat, am zis că e altceva, a fost ziua omului. Nu au stat foarte mult. M-au invitat și pe mine, dar nu m-am dus. Dar gata, am acceptat să-i las pentru că a fost ziua lui, însă nu vor mai fi petrecerile alea pe care le făcea Reghe pe la Snagov, nu-i mai las”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal că a fost supărat pe echipă după ultimele două jocuri, însă a primit asigurări că din iarnă Steaua va arăta altfel.

„Am fost foarte supărat pe echipă pentru că nu înțeleg cum să îți dea Voluntariul două goluri. Reghe și MM mi-au zis să stau liniștit că voi vedea adevărata echipă după pregătirea din iarnă”, a mai spus Becali.

Becali a vorbit și despre faptul că Mirel Rădoi, al cărui naș este, nu l-a invitat la botezul ultimului său copil.

„Pe Mirel Rădoi nu mă supăr niciodată, el a făcut un botez foarte restrâns și probabil nu m-a invitat din bun simț, pentru că eu normal eram naș, dar el și l-a dorit pe Oli și probabil i-o fi fost jenă să mă mai cheme. Eu nu o să mă supăr în viața mea pe el, orice ar face”, a concluzionat Becali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri