Steaua, fără rival în Liga I după meciul cu FC Vaslui. Piovaccari, eroul roş-albaştrilor. Conferinţa de presă, marcată de tensiuni între Laurenţiu Reghecampf şi jurnalişti

Data publicării:
piovaccari

Steaua a părut obosită în deplasarea de la Vaslui, iar Celeban putea deschide scorul în urma unei faze fixe. Gardoş a răspuns la poarta cealaltă tot cu o lovitură de cap, care a trecut puţin pe lângă.

Centralul Sebastian Colţescu i-a dat apoi al doilea galben lui Madson şi a stricat echilibrul de pe teren.

Golul a venit în startul reprizei a doua, când Piovaccari a trimis în poartă centrarea lui Adi Popa. Cordoş a avut şansa de a restabili egalitatea, dar a reluat slab din careul mic.

Vasluiul a încheiat meciul cu trei oameni în minus. Cerniauskas l-a faultat pe Piovaccari şi a primit direct cartonaşul roşu.

Lucian Sânmărtean şi-a pierdut şi el cumpătul: l-a călcat pe italianul Stelei şi a plecat mai devreme la vestiare.

S-a terminat 1-0 pentru Steaua, care pare de neoprit în Liga I. Roş-albaştrii urcă astfel pe primul loc în clasament, cu 22 de puncte din opt meciuri. Roş-albaştrii au şi două restanţe - cu Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna, care s-au întâlnit tot sâmbătă.

În cazul în care va câștiga restanțele programate, echipa din Ghencea se poate detașa decisiv în clasament. „Steaua a reuşit să obţină trei puncte care o menţin în cursa pentru câştigarea titlului 25. Nu ştiu dacă o să ne pună cineva probleme. Sper să ucidem campionatul mai devreme decât am făcut-o anul trecut”, a declarat la final managerul Mihai Stoica, citat de Digi24.

Un meci de un nivel slab, după părerea mea”, a spus la rândul său antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă. „Important pentru noi este faptul că am reuşit să câştigăm trei puncte. A fost o săptămână grea pentru noi, dar mă bucur că am ajuns pe primul loc, chiar dacă avem două meciuri mai puţin. Acesta este obiectivul cel mai important şi ne vom concentra de la etapă la etapă să câştigăm cât mai multe puncte”, a spus antrenorul, potrivit DigiSport.ro.

Discuţia cu ziariştii a marcat o serie de momente tensionate, după ce Reghecampf a anunţat sec în deschiderea conferinţei: „Astăzi vorbesc doar eu, nu accept întrebări”. După mai multe schimburi de replici, din sală s-a auzit „Lăsaţi-i să se pregătească de Liga Campionilor”, moment în care antrenorul a părăsit enervat sala.

Meciul FC Vaslui – Steaua pe DigiSport.ro

 



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri