UEFA Champions League: CFR Cluj - Borac se vede în direct, la Digi Sport

Data actualizării: Data publicării:
UCL-Cfr-Cluj-Borac

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - Borac, marți, 6 iulie, de la ora 20:00. În primul tur al preliminariilor UEFA Champions League, ardelenii vor evolua pe stadionul din Gruia, urmând ca în returul de pe 13 iulie să joace în deplasare.

Înainte de meci, la Digi Sport Special, Vali Moraru, alături de invitații săi, George Ogăraru, Decebal Rădulescu și Gabi Balint vor discuta despre șansele echipei CFR Cluj de a trece de Borac. Partida va fi comentată de către jurnaliștii Digi Sport Dan Ștefănescu și George Dobre.

Marius Șumudică își începe oficial mandatul de antrenor al campioanei României în meciul contra echipei care a câștigat campionatul din Bosnia și Herțegovina. CFR Cluj nu și-a anunțat până acum componența finală a lotului, urmând să mai facă modificări.

Directorul sportiv al ardelenilor a avertizat jucătorii că nu trebuie să greșească în meciul cu Borac: „Nu trebuie să facem niciun pas greșit, noi ne propunem să repetăm performanțele din anii trecuți. Suntem nevoiți să trecem de acest tur. Borac este o echipă cu jucători experimentați, o echipă care pune probleme în momentul în care tu nu știi să gestionezi anumite situații. Cunoaștem anumiți jucători, trebuie să fim atenți la primul meci, acasă”, a declarat Marius Bilașco, la Digi Sport Special.

CFR rămâne marea speranță pentru un sezon european de succes al unei echipe românești. Asta înseamnă măcar accesul în grupele Europa League. Dar va fi foarte interesant de văzut cum va putea noul antrenor, Marius Șumudică, să ducă mai departe o tradiție bună a ultimilor ani. În principiu, CFR nu ar trebui să aibă mari dificultăți în primele două tururi din UEFA Champions League, unde e cap de serie. Mai departe... e foarte greu, ar fi nevoie de cel puțin o mare surpriză. O echipă bine structurată și bine pregătită ar trebui să fie în stare de așa ceva”, este de părere Vali Moraru, realizator Digi Sport Special.

Cea mai bună performanță a echipei CFR Cluj în Liga Campionilor a fost în sezonul 2012-2013, în grupe, când a acumulat 10 puncte, un record pentru un club din România, neatins de altă echipă din țară până în prezent. În faza grupelor a învins Braga, Manchester United și a remizat cu Galatasaray. Pierzând calificarea în optimi, clujenii au participat în șaisprezecimi, unde au fost eliminați de Internazionale Milano, după un scor de 0-5. În 2020-2021 ardelenii au părăsit UEFA Champions League în turul doi preliminar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri