Australian Open 2020. Garbine Muguruza, înaintea partidei cu Simona Halep: Va fi un meci greu, este o sportivă solidă

Data publicării:
Garbine Muguruza, Australian Open
FOTO: Guliver/ Getty Images

Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) o va întâlni în semifinalele Australian Open pe Garbine Muguruza (Spania; 26 de ani, nr. 32 WTA). Jucătoarea din Spania s-a impus în sferturi în fața Anastasieu Pavlyuchenkova (Rusia; 30 WTA), cu 7-5; 6-3, după o oră și 35 de minute de joc.

Simona Halep s-a calificat în semifinale, după ce a trecut în două seturi, 6-1, 6-1, de estona Anett Kontaveit.

Meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza se va disputa joi, nu înainte de ora 06:30.

„Sunt fericită că voi juca mâine. O să iau fiecare meci în parte și vom vedea ce va fi. Cred că va fi un meci greu cu Simona (n. red. - Halep), așa este mereu când joci cu jucătoare din top 5. Este o semifinală și mă aștept să fie dificilă. Simona este o sportivă solidă, are un joc consistent în ultimii ani”, a spus Garbine Muguruza, după ce a obținut calificarea în semifinalele Australian Open.

Raportul meciurilor directe este favorabil ibericei, care a câștigat patru din șase. Simona Halep l-a câștigat pe ultimul, la Roland Garros, în 2018.

Simona Halep și Garbine Muguruza, în semifinalele Australian Open

Simona Halep va juca în semifinalele Australian Open cu Garbine Muguruza (Spania; 32 WTA). Adversara româncei a trecut în sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 30 WTA), cu 7-5; 6-3, după o oră și 35 de minute.

Halep va avea o misiune foarte dificilă. Muguruza a câștigat ultimele trei meciuri fără să piardă set. De partea cealaltă, jucătoarea noastră a terminat toate partidele de la primul Mare Șlem al anului în minimum de seturi, iar în ultimele dueluri s-a impus fără probleme, în puțin peste o oră de joc.

Raportul meciurilor directe este favorabil ibericei, care a câștigat patru din șase. Halep l-a câștigat pe ultimul, la Roland Garros, în 2018.

Românca s-a calificat în semifinalele Australian Open, miercuri dimineață, după ce a învins-o pe estona Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri