CTP, în direct la Digi Sport: „Rezultatul acestui meci se scrie așa: Franța - Simona 3-2”

Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Cristian Tudor Popescu a declarat, în direct la Digi Sport, faptul că Simona Halep s-a luptat de una singură cu adversarele. Mai mult, acesta le-a criticat pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, cele care nu au obținut niciun punct în duelul cu Franța.

ctp2
Cristian Tudor Popescu

„Nu prea mai am voce. Ce să spun? Rezultatul acestui meci se scrie așa: Franța - Simona 3-2. Și cu asta am spus tot. Acest meci nu a fost pierdut la un game de dublu. Acest meci a fost pierdut în partidele de simplu în care Mihaela Buzărnescu și Irina Begu nu au contat. Mihaela nu are mentalitate, antrenament de Fed Cup. Nu știe să se conecteze la energia tribunei.

Simona Halep a jucat cu o dăruire uriașă. Mă gândeam ce a simțit Messi în finala Mondialului din 2014, pierdut în fața Germaniei. Asta a simțit și ea. Aceasta este una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Avem o problemă, anume a doua rachetă. Nu avem. Irina m-a dezamăgit. Parmentier nu era o adverară de speriat.

Simona merită toată dragostea noastră. A dovedit că acum, la 27 de ani, este un adevărat lider al tenisului românesc. Simona este căpitanul tenisului românesc. E foarte matură. Știe să își gândească tactic meciurile foarte bine”, a spus CTP, potrivit Digi Sport.

România a ratat calificarea în finala FedCup, după ce perechea Monica Niculescu/Simona Halep a fost învinsă, duminică, la Rouen, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, de cuplul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia. Franţa s-a impus în faţa României, cu scorul de 3-2, în semifinalele FedCup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri