Meciul Simonei Halep va fi reprogramat

Data publicării:
wimbledon crop-3

ACTUALIZARE 22.12. La Londra plouă din nou. Toate meciurile, cu excepţia celui de pe terenul central, au fost suspendate şi se vor relua sâmbătă. Monica Niculescu are 1-0 în setul al treilea 

ACTUALIZARE 21:51. Monica Niculescu a pierdut cu 6-2 setul al doilea al meciului cu Timea Bacsinszky, s-a intrat în setul decisiv

ACTUALIZARE 21:50. Meciul dintre Simona Halep şi Kiki Bertens a fost amânat. LOa fel şi partida de dublu mixt Tamira Paszek (Austria) / Florin Mergea (România) - Laura Siegemund (Germania) / Artem Sitak (Noua Zeelandă)

ACTUALIZARE 21:40. A început şi partida de dublu mixt dintre parechile Raluca Olaru (România) şi Maximo Gonzalez (Argentina) -  Shuai Zhang (China) şi Julian Knowle (Austria) 

ACTUALIZARE 21:35. Monica Niculescu a câştigat cu 6-4 primul set. Este însă condusă cu 4-1 în setul al doilea

ACTUALIZARE 20:50. Meciurile s-au reluat pe toate terenurile de la All England Club

ACTUALIZARE 19:00. Ploaia a reînceput la Londra iar partida dintre Monica Niculescu şi Timea Bacsinszky a fost suspendată la scorul de 2-2, 15-30 pe serviciul româncei, în primul set

ACTUALIZARE 15:40 - Ploaia s-a oprit, copertinele au fost trase, iar partidele de azi ar trebui să înceapă în scurt timp.


ACTUALIZARE 14:10 - La Londra a început să plouă. Startul partidelor a fost amânat. Pe terenul unde se va desfășura partida Monaco-Tsonga, amânată din cauza vremii nefavorabile, va avea loc întâlnirea dintre Timea Bacsinszky şi Monica Niculescu, meci care fusese programat inițial să înceapă la ora 15:00.


Simona Halep - Kiki Bertens, ora ora 19:00

Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, joi, meciul cu italianca Francesca Schiavone (poziţia 111 WTA), scor 6-1, 6-1, în turul secund al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Partida a durat puțin peste oră și sportiva noastră a arătat o formă excelentă. În turul 3, Halep o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens (locul 28 WTA). Dacă ploaia nu va da din nou programul peste cap, disputa va începe în jurul orei 19:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport și în format LIVE TEXT pe digi24.ro.

Disputa de pe iarba londoneză va fi a treia dintre Halep și Bertens. Fiecare dintre cele două sportive a obținut câte o victorie până acum.

Monica Niculescu - Timea Baczinsky, ora 15:00

La fel ca și Simona Halep, Monica Niculescu a făcut joi un meci excelent. Amânat două zile din cauza ploii, duelul cu sârboaica Aleksandra Krunic i-a revenit numărului 47 mondial în două seturi 6-1, 6-4. Niculescu (28 ani, 47 WTA) a avut nevoie de doar 65 de minute pentru a trece de adversara sa (23 ani, 120 WTA), venită din calificări. Duelul a avut o importanţă aparte pentru sportiva noastră, mai ales că aceasta nu mai evoluase de peste o lună, din cauza unei accidentări.

Niculescu (47 WTA) va lupta pentru un loc în turul 3 cu Timea Baczinsky (11 WTA). Partida va avea loc pe terenul cu numărul 12 și va începe în jurul orei 15:00.

Duelul de azi va fi al 7-lea între Niculescu și Baczinsky. Monica are 4-2 în meciurile directe, însă a pierdut singura întâlnire disputată pe iarbă, anul trecut chiar la Wimbledon, în optimi. Elvețianca s-a impus în 3 seturi, 1-6, 7-5, 6-2. Niculescu are însă câte o victorie pe toate celelalte 3 suprafețe: zgură, hard și indoor.

M. Draganja/N. Mektic - Rohan Bopanna/ Florin Mergea, ora 13:00 și Florin Mergea/Tamira Paszek - A. Sitak/L. Siegemund, ora 19:00

Tot azi vor mai evolua pe iarba londoneză alți doi români. Este vorba de Florin Mergea și Raluca Olaru. Mergea va face pereche cu indianul Rohan Bopana în fața perechii compuse din Draganja și Mektic. Duelul este programat la ora 13:00 și va fi primul de pe terenul 19.

Florin va evolua și la dublu mixt, de la ora 19:00, împreună cu Tamira Paszek, împotriva cuplului format din Sitak și Laura Siegemund, pe terenul 9. Va fi ultimul meci al zilei pe această arenă.

J. Knowle/S. Zhang - M. Gonzalez/Raluca Olaru, ora 17:00

Tot la dublu mixt va evoula și Raluca Olaru, împreună cu Maximo Gonzles din Argentina, contra perechii alcătuite din J. Knowle și Shuai Zhang. Este al treilea meci programat pe terenul 14 și, în condiții normale ar urma să înceapă în jurul orei 17:00.


Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri