Simona, criticată: „E mereu favorită, dar dezamăgește întotdeauna”

Data publicării:
halep

Simona Halep se pregătește de sezonul 2017, în care va debuta în direct la Digi Sport, în cadrul turneului de la Shenzen. Românca de 25 de ani a fost criticată dur de specialiștii americani, care și-au pierdut răbdarea cu sportiva de pe locul 4 WTA, scrie digisport.ro.

halep
Foto: Guliver/GettyImages

„Simona Halep, precum şi Agnieszka Radwanska, e favorită în fiecare an la cucerirea unui Grand Slam, dar mereu încheie sub aşteptări. Astfel, anul 2017 reprezintă o necunoscută pentru ea. Are şanse să câştige, dar depinde foarte mult de mentalul ei”, au spus cei de la tennisworldusa.org.

Câştigarea unui turneu de Grand Slam rămâne principalul obiectiv al jucătoarei din Constanța.

„Îmi place Roland Garros, pentru că am câştigat la juniori, dar toate sunt speciale şi fiecare turneu de Grand Slam în parte are ceva special. Eu sper şi îmi doresc lucrul acesta, pentru asta muncesc, dar nu ştiu când se va întâmpla şi dacă se va întâmpla”, a spus Halep, cu 10 zile în urmă.

Halep a terminat sezonul cu un bilanț de 45 de victorii și 18 înfrângeri.

  • 14 titluri WTA are în carieră Simona Halep
  • 22 de finale WTA a jucat Halep: 14 câştigate şi opt pierdute

Cea mai mare performanţă a Simonei în cadrul unui Grand Slam rămâne finala de la Roland Garros, din 2014, atunci când a fost învinsă la mare bătaie de Maria Sharapova, în trei seturi, 4-6, 7-6, 4-6.

2017 începe în forță la Digi Sport! Turneele din luna ianuarie sunt ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, începând cu cel de la Shenzen, care se desfășoară în perioada 1-7 ianuarie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri