Video Un boxer mexican îl amenință pe Messi, după un gest al fotbalistului la CM din Qatar: „Să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc”

Data publicării:
lionel messi
Argentina a învins Mexicul cu 2-0, sâmbătă, într-un meci tensionat din Grupa C la Cupa Mondială din Qatar. Foto: Profimedia Images

Pugilistul mexican Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment fotbalistului Lionel Messi pe care îl acuză că nu respectă Mexicul, după un gest făcut de argentinian la Campionatul Mondial din Qatar. „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc”, a spus boxerul, potrivit CNN.

„L-ați văzut pe Messi curățând podeaua cu tricoul și steagul nostru????" a scris Álvarez pe Twitter, făcând referire la un videoclip în care Messi pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului care se află pe podea în vestiarul Argentinei.

Cu toate acestea, nu există nicio confirmare a faptului că Messi a lovit tricoul intenționat. El pare să fi mișcat tricoul atunci când și-a scos gheata din picior.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu!!! Așa cum eu respect Argentina, el trebuie să respecte Mexicul! Nu mă refer la țară în ansamblu, ci doar la prostiile pe care le-a făcut Messi", a adăugat Álvarez într-un alt tweet.

Argentina a învins Mexicul cu 2-0, sâmbătă, într-un meci tensionat din Grupa C la Cupa Mondială din Qatar.

Álvarez, care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile după ce a câștigat campionate mondiale la patru categorii de greutate, a oferit și o explicație unui jurnalist: „Una este ca ei să fie mai buni decât noi (în fotbal), alta este să ai respect", a precizat mexicanul.

Fostul coechipier al lui Messi în echipa Argentinei, Sergio Agüero, i-a răspuns lui Álvarez pe Twitter.

„Domnule Canelo, nu căutați scuze sau probleme, cu siguranță nu știți despre fotbal și ce se întâmplă într-un vestiar. Tricourile sunt mereu pe jos după ce se termină meciurile din cauza transpirației și apoi, dacă te uiți bine, el face mișcarea de a-și scoate gheata și îl lovește din greșeală", a scris Agüero pe Twitter.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri