Tânărul care a aruncat cu scaune din balcon în Mamaia a fost reținut. Anchetatorii, ironii pe Facebook: Sunt celebru, scoate-mă de aici

Data publicării:
barbat arestat
Tânărul care a aruncat cu scaune din balcon în Mamaia. Foto: Poliția Română

Un bărbat care a aruncat cu scaune și sticle de șampanie din balconul unui hotelul din Mamaia și-a încheiat vacanța mai repede decât a crezut. El a fost reținut pentru 24 de ore și acum trebuie să le explice anchetatorilor de ce a provocat scandal.

Scandalagiul a fost reținut, iar anchetatorii îl ironizează pe rețelele sociale.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cam asta are în gând, în acest moment, teribilistul din Mamaia. Deocamdată, este un pic reținut. Mai exact…de Poliție”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr se filma în timp ce arunca de la balcon o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun peste mașinile parcate. Același bărbat s-a filmat în timp ce îi promitea unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul. De asemenea, în alte imagini el apare în timp ce aruncă de la balcon ochelarii unui tânăr și încearcă să-l sugrume folosind tehnici de luptă.

Incidentele s-au produs săptămâna aceasta în stațiunea Mamaia.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri