Trei persoane au fost rănite într-un autobuz după ce şoferul a frânat brusc pentru a evita o coliziune

Data publicării:
ambulanta
Profesoară din București înjunghiată în gât în timpul orei Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Trei femei aflate într-un autobuz din municipiul Hunedoara au fost rănite uşor, luni, după ce şoferul autovehiculului a frânat pentru a evita o coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 62 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şoferul autoturismului nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea" şi a pătruns într-o intersecţie fără să acorde prioritate autobuzului.

Şoferul acestuia a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul, iar trei femei, două în vârstă de 62 de ani şi una de 70 de ani, care se aflau pe scaune, au căzut în autobuz.

"În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a celor trei pasagere din autobuz, care au fost transportate la o unitate medicală, pentru a primi îngrijiri de specialitate. Conducătorul autoturismului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în timp ce, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului, rezultatul a fost negativ", a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri