Un bărbat aflat în carantină a fost prins de jandarmi când încerca să evadeze pe fereastră

Data publicării:
benzi carantină coronavirus
Foto: Getty Images

Un bărbat de 36 de ani a fost prins de jandarmi după ce a încercat să fugă pe fereastra unui centru de carantină aflat în Buşteni. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia au deschis dosar penal în acest caz, informează Agerpres.

„La data de 21.03.2020, în jurul orei 21,30, jandarmii care executau misiunea de asigurare a pazei persoanelor aflate în carantină la un centru special amenajat în Buşteni, judeţul Prahova, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19, au constatat că un bărbat în vârstă de 36 de ani din Ploieşti, aflat în carantină de câteva zile în centrul respectiv, a escaladat fereastra de la parterul clădirii şi a pătruns în curtea interioară a imobilului, încercând să părăsească în fugă perimetrul centrului”, se arată într-un comunicat postat de Ministerul Public.

Bărbatul a fost „interceptat” de jandarmi şi a fost apoi condus înapoi în carantină, „în spaţiul ce-i fusese anterior repartizat”.

În acest caz, procurorii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Editor web: M.L.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri