Un bărbat din Buzău a murit strivit între două autobuze, la locul de muncă

Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un şofer în vârstă de 56 de ani, angajat al societăţii de transport în comun TRANS-BUS S.A., a decedat luni dimineaţă după ce a fost strivit între două autobuze aflate în parcare.

Potrivit reprezentanţilor firmei care asigură transportul în comun din municipiul Buzău, şoferul îşi pregătise autobuzul pentru a pleca din bază în cursă şi se deplasa către ieşirea din parcul auto. La un moment dat a oprit pentru câteva momente să îşi ajute un alt coleg care încerca să toarne antigel în recipientul unui alt mijloc de transport. A uitat să îşi asigure vehiculul, moment în care a început să se deplaseze, bărbatul fiind prins între propriul autobuz şi cel al colegului care se afla staţionat.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în dimineaţa acestei zile, unul dintre şoferii TRANS BUS a fost implicat într-un accident mortal, produs în incinta societăţii. Echipa medicală s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, preluând victima în stare conştientă, însă aceasta a decedat la spital. Vă vom putea furniza mai multe detalii după ce organele de cercetare vor stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. Regretăm cele întâmplate şi transmitem condoleanţe familiei persoanei decedate", a transmis conducerea TRANS-BUS S.A.

Bărbatul a ajuns în stare gravă a spital şi a decedat la scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare pe care medicii le-au efectuat.

"În această dimineaţă, la UPU-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator. Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire în urma unui accident. La sosirea în secţia UPU-SMURD, s-au continuat manevre avansate de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul bărbatului", a informat Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Concomitent se efectuează cercetări de către Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru accident de muncă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri