Un bărbat din Satu Mare a fost reținut de polițiști pentru că a pus în circulație mii de euro falși

Data actualizării: Data publicării:
bancnota falsa
Bancnotă de 100 de euro falsificată. Sursa foto: IPJ Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a ajuns după gratii, pentru că ar fi plasat pe piață mii de euro falsificați. Când au descins în locuința lui, polițiștii au găsit o singură bancnotă din cele 40 false, despre care există informații că le-ar fi pus în circulație. Bărbatul a fost reținut 24 de ore și riscă ani grei de închisoare, scrie PortalSM.

Individul de 48 de ani este cercetat într-un dosar de fals în monedă. Din locuința lui, la percheziții, oamenii legii au confiscat o bancnotă de 100 de euro, contrafăcută, dar și un telefon mobil.

"Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi plasat, în județul Satu Mare, 39 de bancnote din cupiura de 100 de euro, cu suspiciuni de contrafacere", a transmis IPJ Satu Mare pentru sursa citată.

După ce a fost dus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalități Organizate Satu Mare, în vederea audierii, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de punerea în circulație de valori falsificate și riscă ani grei de detenție.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri