Un cuplu din București s-a ales cu dosare penale, după ce bărbatul a vrut doar să-și ajute soția speriată. Ce s-a întâmplat

Data publicării:
control politie
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un weekend la munte s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu din București. Cei doi soți s-au ales cu dosare penale, după ce mașina în care se aflau a fost trasă pe dreapta de polițiștii din Predeal. Motivul: pentru că îi era teamă să conducă pe serpentine, femeia i-ar fi cerut soțului să conducă el o bucată de drum, doar că bărbatul nu avea permis de conducere, scrie BizBrașov.

Incidentul a avut loc duminică, în Predeal. Polițiștii au tras pe dreapta un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani din București. Când i-au cerut documentele la control și l-au verificat în baza de date, oamenii legii și-au dat seama că șoferul nu are permis de conducere.

Întrebat de ce a urcat la volan fără să aibă acest drept, șoferul de ocazie le-ar fi spus polițiștilor că soția lui, care are permis de conducere, este începătoare și, pentru că s-a speriat de serpentine, i-a cerut lui să conducă o bucată de drum.

Pentru fapta lor, cei doi s-au ales cu dosare penale: el pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar ea pentru încredințarea vehiculului spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri