VIDEO. Precizie de cowboy. Mai multe femei blocate pe un lac din SUA într-un unicorn gonflabil, salvate de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
unicorn

Poliţiştii din statul american Minnesota au efectuat, sâmbătă, o operaţiune de salvare mai puţin obişnuită după ce au observat întâmplător un grup de femei rămase blocate pe un lac într-un unicorn gonflabil în culorile curcubeului, informează Fox News, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Biroul şerifului din comitatul Chisago a detaliat pe contul de Twitter că poliţiştii se deplasau cu maşina pe marginea lacului Fish Lake din Minnesota când au observat femeile aflate în unicornul gonflabil.

Cei doi poliţişti au dorit iniţial să facă o fotografie cu acestea, însă ulterior ei au realizat că grupul rămăsese blocat în vegetaţia de la suprafaţa apei, relatează FOX9.

În timp ce unul dintre poliţişti filma operaţiunea, cel de-al doilea a luat o frânghie pe care a aruncat-o spre ambarcaţiunea pe care a tras-o apoi la mal.

„Cu câteva râsete şi abilităţi de operare a frânghiei, ele au fost trase înapoi pe ponton", se arată în mesajul publicat pe contul de Twitter al biroului şerifului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri