VIDEO Un șofer beat și drogat a lovit o mașină de poliție în București. Doi agenți au fost răniți

Data actualizării: Data publicării:
accident
Un șofer beat și drogat a lovit o mașină de poliție în București. Doi agenți au fost răniți Foto: Facebook / Info Trafic București și Ilfov

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident care a avut loc duminică noapte, în București. Totul a început după ce un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a ignorat semnalele unui echipaj de poliție și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, până pe șoseaua Colentina, când mașina șoferului s-a ciocnit violent cu o altă autospecială de poliție care circula pe linia de tramvai.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile postate în mediul online se văd mașinile lovite, dar și o impresionantă mobilizare de forțe, în urma accidentului. Ambele sensuri ale drumului au fost blocate zeci de minute de autospeciale de poliție, pompieri și ambulanțe.

Ambii polițiști din autospeciala lovită au fost răniți, dar și pasagerul din mașina urmărită.

Șoferul care a produs accidentul a fost testat de polițiști cu aparatul Alcooltest și avea o alcoolemie de 0,41. Ulterior, a fost testat și cu aparatul Drugtest, fiind depistat cu o substanță interzisă.

Bărbatul a fost dus la INML pentru probe biologice. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri