MApN refuză să comenteze afirmațiile lui Robert Turcescu

Data publicării:
robert

 

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări:

Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect.

M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice.

Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului.

Jurnalistul ROBERT TURCESCU a dezvăluit aseară că a fost ofiţer acoperit. Iniţial, a făcut publică informaţia pe blogul său. Într-un interviu televizat, el a spus că se simte eliberat de o povară, acum, că a mărturisit. Conform Codului Penal, dezvăluirea de informaţii din categoria secretului de stat se pedepseşte cu închisoare până la 7 ani.

Victor Ponta: „Cine seamănă vânt culege furtună” 
Mirel Palada, despre Robert Turcescu: „Ce s-a întâmplat cu jurnalistul preferat al lui Băsescu? Presa moare pentru că merită să moară”
Cristian Tudor Popescu: Sunt uluit de acest delir mistic

„Tot ce pot să analizez e prestația televizată a lui Robert Turcescu pentru că am văzut-o. E cel puțin stranie, dacă nu aberantă. Turcescu, pentru niște păcate pe care nu le cunoaștem, pentru că asta cu ofițer acoperit, da, sigur e o problemă din punct de vedere mediatic, din punct de vedere al meseriei de jurnalist, e o problemă gravă care lovește în cariera de jurnalist a lui Turcescu ca o torpilă. Pentru că am discutat problema pe când eram la Clubul Român de Presă, s-a pus problema ofițerilor acoperiți de presă și e o rezoluție a Clubului acceptată de toți membrii de atunci prin care hotăram, făceam o recomandare tuturor jurnaliștilor să nu aibă această calitate de ofițer sub acoperire, practicând în același timp meseria de jurnalist”, a declarat Cristian Tudor Popescu, aseară, pentru Digi24. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri