Live

Cum văd liderii PSD prezenţa iubitei lui Liviu Dragnea la Congres

Data publicării:

Cum se vede în partid prezenţa iubitei lui Liviu Dragnea la Congres, un fapt mai puţin obişnuit la astfel de evenimente. Gabriela Firea, de exemplu, spune că... ea nu l-a chemat pe soţul ei, Florentin Pandele. De ce? Pentru că nu mai este membru PSD. Şi cum ar fi fost dacă toţi vicepreşedinţii şi-ar chema jumătăţile la Congres, s-a mai întrebat primarul Capitalei.

Faptul că Liviu Dragnea a făcut asta nu este o problemă însă. Până la urmă, el e şeful. Iar Doina Pană a explicat că sunt multe nunţi în PSD. Şapte în doar cinci weekenduri, spune ea, iar toate au fost... în partid.

Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD: Cred că este un subiect privat, dar dacă ne va invita la cununie, şi sunt invitată cu soţul, vom onora invitaţia, că suntem naşi de profesie.

Reporter: A fost acolo, în primul rând, cum s-a văzut asta?

Gabriela Firea: Mi s-a părut normal, sunt într-o relaţie, se iubesc, Irina îl susţine foarte mult în toată activitatea, inclusiv politică. E normal, sentimente şi suport personal.

Reporter: De ce nu a venit şi Florentin Pandele?

Gabriela Firea: Nu l-am invitat.

Reporter: Cum s-a văzut faptul că iubita preşedintelui a stat în primul rând la congres?

Viorica Dăncilă: Este un act de normalitate. Se întâmplă în orice ţară. Nu văd de ce trebuie să îndreptăm atâtea lucruri otrăvite, e un act de normalitate. E o domnişoară care a stat foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD. E o fată deosebită, inteligentă, cu bun-simţ, modestă.

Doina Pană, vicepreşedinte PSD: Noi avem multe nunţi în partid, chiar făceam o contabilizare, în luna septembrie a anului trecut, în 5 week-enduri am fost la 7 nunţi. Şi toate au fost în partid.

Reporter: Bat clopote de nuntă în PSD?

Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD: Orice nuntă e un prilej de bucurie.

Reporter: Îl veţi cununa pe Liviu Dragnea dacă o cere?

Marian Oprişan: Evident.

Reporter: Mergeţi la nuntă?

Marian Oprişan: Cu siguranţă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: Domnul Piedone ar trebui să se gândească la un exit, să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei

Sondaj INSCOP. Nicușor Dan rămâne pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei, urmat de Piedone. Ce scor ar obține Firea

Nicușor Dan spune că nu-l va ataca pe Sebastian Burduja, dar cere votul simpatizanților PNL: „Votul pe candidatul 3 e un vot aruncat”

Partenerii noștri