Live

Halloween 2018. Ce filme de groază poți urmări la cinema de Halloween

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

În fiecare an, în data de 31 octombrie, americanii sărbătoresc Halloween-ul. Iar o dată cu ei, întreaga lume, inclusiv românii. Cinematografele s-au pregătit și ele din timp și au în lista de proiecții mai multe filme de groază pentru Halloween 2018.

Halloween nu este însă o sărbătoare modernă. Istoria ei începe cu ritualurile păgâne ale druizilor și celților, iar ritualurile și obiceiurile care însoțesc Halloween-ul și țin departe spiritele malefice au evoluat în timp.

Azi, într-o lume modernă care s-a scuturat de superstiții, sărbătoarea de Halloween este mai degrabă un motiv numai bun să ne costumam în personajele preferate. Cei mai fericiți sunt copiii, care merg la „colindat” din casă în casă și primesc dulciuri de la vecini.

Halloween 2018 nu a fost ignorat nici de producatorii de la Hollywood, care ne-au pregătit cu această ocazie mai multe filme de groază, pe care le putem vedea la cinema și în România.

Lista filmelor de groază care pot fi văzute la cinema de Halloween 2018:


Filme de groază la cinema de Halloween 2018 - „Halloween”

Laurie Strode este față în față, din nou, cu criminalul în serie Michael Myers, pentru o ultimă confruntare. Laurie este vânată de ucigașul cu mască de 40 de ani, atunci când a scăpat pentru prima dată cu viață din măcelul care a avut loc în noaptea de Halloween.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A murit Bernard Hill, actorul cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”

Cum alegem vinul pentru masa de Paște, cu un campion mondial la degustare în orb. Valentin Ceafalău: „Vinul să nu domine preparatul”

„Atacatorii profită de graba și entuziasmul vostru”. Avertismentul experților pentru românii care fac cumpărături online de sărbători

Ce trebuie să știm când cumpărăm produse de Paște. Șeful ANPC: Nu recomandăm achizițiile din locuri neautorizate. E foarte important

Partenerii noștri