Live

De ce tace Dragnea în disputa cu Firea. Explicațiile lui C.T. Popescu

Data actualizării: Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu poate spune că Gabriela Firea este „sorosistă”, „rezistă” sau „haștagistă”, în condițiile în care primarul Capitalei l-a susținut adesea și a susținut linia PSD. Este explicația jurnalistului Cristian Tudor Popescu la tăcerea lui Liviu Dragnea, după ce Firea i-a cerut să se retragă de la conducerea PSD.

„Îi e foarte greu să vorbească. Ce să spună? Dl Dragnea a susținut-o pe d-na Firea. A fost cu ea umăr la umăr. Să o facă sereistă, securistă? Nu prea merge, e forțat, n-ar prea prinde. Ce s-o facă, soroșistă? Nu merge, atitudinea d-nei Firea, de când este în PSD, a fost aliniată liniei partidului, fără niciun fel de ezitare - anti-Soros, anti-străinii care distrug țara. Ba chiar a fost de partea d-lui Dragnea, împotriva d-lui Ponta. A avut o poziție foarte bună pentru PSD”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Ce să-i spui acum? S-o faci haștagistă, rezistă, s-o faci securistă, stat-paralelistă? Nu merge. Pentru că ar rămâne uluiți mulți dintre cei care au votat-o, dintre PSD-iști”, a continuat jurnalistul.

Gabriela Firea a făcut mai multe declarații dure la adresa lui Liviu Dragnea în ultimele zile și i-a cerut chiar să se retragă de la conducerea PSD.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

Firea așteaptă ca Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: A spus că nu candidează dacă candidez eu

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Partenerii noștri