De ce tace Dragnea în disputa cu Firea. Explicațiile lui C.T. Popescu

Data actualizării: Data publicării:
dragnea firea psd

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu poate spune că Gabriela Firea este „sorosistă”, „rezistă” sau „haștagistă”, în condițiile în care primarul Capitalei l-a susținut adesea și a susținut linia PSD. Este explicația jurnalistului Cristian Tudor Popescu la tăcerea lui Liviu Dragnea, după ce Firea i-a cerut să se retragă de la conducerea PSD.

„Îi e foarte greu să vorbească. Ce să spună? Dl Dragnea a susținut-o pe d-na Firea. A fost cu ea umăr la umăr. Să o facă sereistă, securistă? Nu prea merge, e forțat, n-ar prea prinde. Ce s-o facă, soroșistă? Nu merge, atitudinea d-nei Firea, de când este în PSD, a fost aliniată liniei partidului, fără niciun fel de ezitare - anti-Soros, anti-străinii care distrug țara. Ba chiar a fost de partea d-lui Dragnea, împotriva d-lui Ponta. A avut o poziție foarte bună pentru PSD”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Ce să-i spui acum? S-o faci haștagistă, rezistă, s-o faci securistă, stat-paralelistă? Nu merge. Pentru că ar rămâne uluiți mulți dintre cei care au votat-o, dintre PSD-iști”, a continuat jurnalistul.

Gabriela Firea a făcut mai multe declarații dure la adresa lui Liviu Dragnea în ultimele zile și i-a cerut chiar să se retragă de la conducerea PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri