Live

Grindeanu: Două zile de vot în diaspora e o chestiune cât se poate de normală

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, consideră că două zile de vot în diaspora e o chestiune cât se poate de normală, el explicând că în ţară poţi să te duci şi într-un kilometru să votezi, în timp ce, în diaspora, e posibil să ai situaţii să mergi zeci, dacă nu sute de kilometri până la prima secţie de votare.

Ministrul Transporturilor a fost întrebat în conferinţa de presă ce părere are de organizarea în diaspora a două zile de vot, la alegerile europarlamentare.

”Eu ştiu că şi acum cinci ani a fost la fel, dacă nu mă înşel, nu văd de ce să nu fie şi acum. E o chestiune cât se poate de normală. E o diferenţă, aici poţi să te duci şi într-un kilometru să ajungi la secţia de votare şi să poţi vota, pe când în diaspora e posibil să ai situaţii să mergi zeci, dacă nu sute de kilometri până la prima secţie de votare”, a spus Grindeanu, citat de News.ro.

”S-ar putea ca pe parcursul a 24 nici măcar 24 de ore, vreo 15 ore cât e procesul de vot, să nu reuşeşti, vorbim de sute de kilometri, şi atunci o chestiune de acest tip nu văd de ce n-ar putea fi făcută, absolut corect, mai ales că a fost făcută şi în urmă cu 5 ani”, a mai spus ministrul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu e sigur că banii din PNRR pentru infrastructura rutieră vor fi folosiți integral. „Am semne de întrebare pe zona CFR”

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Ghid pentru românii care votează în străinătate la europarlamentare publicat de MAE. Au fost organizate 915 secții

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Partenerii noștri