Live

Video Trump a organizat primul său miting de campanie după acuzația sa istorică. Promite că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024

Data publicării:
Fostul preşedinte american Donald Trump. Foto: Profimedia Images

"Vom recâştiga Casa Albă", a spus Donald Trump în faţa alegătorilor săi din New Hampshire. Acesta s-a angajat joi să-l "zdrobească" pe preşedintele Joe Biden, a cărui candidatură tocmai a fost oficializată, în alegerile din 2024, relatează AFP. 

"Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi" la putere, a criticat fostul preşedinte republican. 

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile "se prăbuşec". 

În 2024, America va avea de ales între "succes şi eşec", "securitate sau anarhie", "prosperitate sau dezastru", a estimat el pe un ton grav. 

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York, notează Agerpres.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis - cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura. "Se prăbuşeşte în sondaje", a spus el. 

Editor : M.D.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sondaj: Donald Trump, învingător în 5 state-cheie la alegerile din noiembrie. De ce pierde procente Joe Biden 

Donald Trump, discurs șocant în New Jersey: Hannibal Lecter este un om minunat. De multe ori avea un prieten la cină

Trump infirmă zvonurile că o va desemna vicepreședinte pe Nikki Haley și îi dorește „tot binele din lume”

Nikki Haley ar putea să fie nominalizată pentru funcția de vicepreședinte de echipa lui Donald Trump (Axios)

Partenerii noștri