Live

16 morți și 36 de răniți după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion pe o autostradă din Mexic

Data publicării:
16 morți și 36 de răniți după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion pe o autostradă din Mexic. FOTO Profimedia Images

Cel puţin 16 persoane au murit şi alte 36 au fost rănite în urma unui accident de autobuz care a avut loc pe autostrada Cuacnopalan-Oaxaca, din centrul Mexicului, potrivit oficialilor citaţi de CNN.

Autobuzul, care transporta localnici şi migranţi, s-a ciocnit cu un camion pe autostradă, în apropierea graniţei dintre statele Oaxaca şi Puebla, a comunicat  Procuratura din Oaxaca.

Accidentul rutier a provocat moartea a cel puţin opt bărbaţi şi a opt femei, inclusiv un minor. Răniţii au fost duşi la spitale din Puebla pentru îngrijiri medicale.

Nu se știe încă motivul accidentului, dar procurorii au afirmat că vor desfăşura o anchetă cu experţi pentru a stabili ce s-a întâmplat și cine este responsabil.

Ministerul de Interne din Puebla a arătat că ţine legătura cu agenţiile guvernamentale federale şi autorităţile statului pentru a ajuta familiile victimelor.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi morți și 5 oameni dați dispăruți după ce o navă de croazieră și o barcă s-au izbit pe Dunăre. Un bărbat rănit la cap, găsit pe mal

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

Partenerii noștri