Live

Benjamin Netanyahu, răpus de caniculă. Premierul israelian, internat după ce „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”

Data actualizării: Data publicării:
Netanyahu a fost internat după ce a stat la plajă fără să se hidrateze. Foto: Getty Images

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat sâmbătă la spital, din cauza deshidratării provocate de valul de căldură care afectează în aceste zile Israelul. Într-un clip video publicat de echipa sa, Netanyahu le-a atras atenția israelienilor să fie atenți și să se hidrateze corespunzător în această perioadă. El a explicat că a fost la plajă, unde „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”, informează Politico.

„Nu e o idee prea bună”, a spus Benjamin Netanyahu. „Vă mulțumesc, în primul rând pentru grija pe care mi-o purtați și mulțumesc excelentei echipe medicale de la centrul medical Sheba, unde am fost internat. Slavă Domnului, mă simt foarte bine, dar am o rugăminte la voi - ne confruntăm cu un val de căldură în întreaga țară, așa că vă rog să stați mai puțin timp la soare și să beți mai multă apă”, a spus Netanyahu.

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost examinat la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

Media israeliene au relatat că Netanyahu a fost transportat la spital conştient fiind de la reşedinţa sa privată din Cezareea, pe malul Mediteranei. Premierul nu a fost sedat şi nu sunt necesare proceduri de transfer al puterii, a menţionat postul TV Keshet 12. Netanyahu a mai fost spitalizat în ultimii ani din cauza unor probleme de sănătate.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hamas a difuzat o înregistrare video cu un ostatic israelian reţinut în Gaza de pe 7 octombrie. „Timpul se scurge”

Israelul cere noi evacuări din Rafah, în timp ce se pregătește să își extindă ofensiva în sudul Fâșiei Gaza

Joe Biden este ameninţat cu punerea sub acuzare pentru „abuz de putere”

Delegația Hamas a părăsit Egiptul după două zile de negocieri pentru un armistițiu în Gaza: „Mingea este în terenul ocupaţiei”

Partenerii noștri