Benjamin Netanyahu, răpus de caniculă. Premierul israelian, internat după ce „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”

Data actualizării: Data publicării:
Bibi Netanyahu
Netanyahu a fost internat după ce a stat la plajă fără să se hidrateze. Foto: Getty Images

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat sâmbătă la spital, din cauza deshidratării provocate de valul de căldură care afectează în aceste zile Israelul. Într-un clip video publicat de echipa sa, Netanyahu le-a atras atenția israelienilor să fie atenți și să se hidrateze corespunzător în această perioadă. El a explicat că a fost la plajă, unde „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”, informează Politico.

„Nu e o idee prea bună”, a spus Benjamin Netanyahu. „Vă mulțumesc, în primul rând pentru grija pe care mi-o purtați și mulțumesc excelentei echipe medicale de la centrul medical Sheba, unde am fost internat. Slavă Domnului, mă simt foarte bine, dar am o rugăminte la voi - ne confruntăm cu un val de căldură în întreaga țară, așa că vă rog să stați mai puțin timp la soare și să beți mai multă apă”, a spus Netanyahu.

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost examinat la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

Media israeliene au relatat că Netanyahu a fost transportat la spital conştient fiind de la reşedinţa sa privată din Cezareea, pe malul Mediteranei. Premierul nu a fost sedat şi nu sunt necesare proceduri de transfer al puterii, a menţionat postul TV Keshet 12. Netanyahu a mai fost spitalizat în ultimii ani din cauza unor probleme de sănătate.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri