Live

Kadîrov spune că și-a recuperat calul preferat cu ajutorul spionilor ucraineni. L-a costat 18.000 de dolari: „E doar mărunțiș”

Data actualizării: Data publicării:
Kadîrov a anunțat că și-a recuperat calul, Zazou, cu ajutorul spionilor ucraineni. Foto: Twitter/NEXTA

Ramzan Kadîrov a declarat pe canalul său de Telegram că și-a răscumpărat calul furat în Cehia cu ajutorul serviciilor speciale ucrainene. Liderul cecen a plătit 18.000 de dolari pentru a-l revedea pe Zazou, calul său pursânge englez.

În luna martie, presa internațională relata că armăsarul lui Kadîrov a fost furat dintr-o herghelie din Krabcice, în Cehia. Calul, numit Zazou, făcea parte din bunurile puse în urmă cu 9 ani sub sancțiunile Uniunii Europene.

Acum, liderul cecen povestește ce s-a întâmplat cu adevărat cu calul său și cum a reușit să îl recupereze, cu ajutorul ucrainenilor.

„La începutul anului, reprezentanți ai serviciilor speciale ucrainene m-au abordat prin intermediari, care s-au oferit să-l cumpere pe Zazou. Ei știau de atașamentul meu față de cal și nu au dat greș – bineînțeles, am fost de acord. Sincer, am crezut că Zazu va fi transferat cumva oficial, cu eliminarea sancțiunilor etc. Dar s-a dovedit că serviciile speciale aveau un plan îndrăzneț – pur și simplu i-au pus în scenă furtul dintr-un grajd din Cehia. Să vă reamintesc că oricui i s-a părut ciudat atunci cum un cal scump ar putea pur si simplu să dispară. Se pare că poate. Acum Zazou este in drum spre casă” a precizat Kadîrov, potrivit NEXTA.

El a susținut că a plătit 18.000 de dolari pentru a-l revedea pe Zazou: „Având în vedere valoarea lui reală și pedigree-ul său excelent, e doar mărunțiș”.

„Așadar, prieteni, dacă trebuie să aduceți ceva din Europa, apelați la serviciile speciale ucrainene. Rapid, profesionist, ieftin și în eludarea sancțiunilor!”, a mai adăugat liderul cecen.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cuplurile de acelaşi sex din Cehia primesc cea mai mare parte a drepturilor cuplurilor căsătorite, dar nu şi dreptul de a se căsători

Kadîrov și-a numit fiul adolescent director la o universitate care formează forțe speciale, botezată cu numele lui Putin

Aliatul lui Kadîrov amenință țările NATO, printre care și România: „Vor îngenunchea în fața Rusiei”

Kadîrov ridică greutăți în sala de forță și pune ceceni la podea încercând să arate că nu e pe moarte

Partenerii noștri