Live

Cum s-a răzbunat o femeie din China pe fostul iubit care o părăsise pentru alta: i-a luat mașina și a trecut de 49 de ori pe roșu

Data actualizării: Data publicării:
O femeie din China s-a răzbunat pe fostul iubit trecând cu mașina acestuia de 49 de ori pe roșu la semafor Foto: Guliver/GettyImages

Lou, o tânără care locuiește în provincia Zhejiang din China, a decis să se răzbune pe fostul ei iubit într-un mod mai puțin obișnuit: i-a luat mașina și, în decurs de două zile, a trecut pe roșu cu ea de nu mai puțin de 49 de ori, în speranța că îl va băga în bucluc, a relatat Global Times, publicație oficială chineză.

Neacceptând despărțirea, femeia a decis să închirieze mașina fostului partener, prin intermediul unei aplicații.

În China, este o practică frecventă să-ți dai mașina spre închiriere. Așa se face că tânăra a rezervat mașina Audi a fostului ei iubit pentru două zile, plătind pentru asta 800 de yuani, adică echivalentul a aproximativ 100 de euro. Ca să nu trezească suspiciuni, Lou a rugat o a treia persoană să închirieze mașina pentru ea.

Două zile mai târziu, când și-a recuperat mașina, bărbatul a avut surpriza să se trezească cu nu mai puțin de 50 de amenzi, dintre care 49 erau pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și una pentru viteză excesivă.

Poliția locală a demarat o anchetă și a reușit să stabilească faptul că nu proprietarul era autorul contravențiilor. În cele din urmă, Lou a fost identificată și arestată, la fel ca și complicele ei, care o ajutase să ia mașina. De altfel, acesta a fost și cel care a condus automobilul.

Tânăra a declarat la poliție că a vrut să se răzbune pe bărbatul care o părăsise pentru o altă femeie. În ceea ce-l privește pe complicele ei, motivația acestuia a fost cu totul alta: îi făcea curte de ceva timp lui Lou, iar tânăra a fost de acord să iasă cu el numai dacă o ajută să se răzbune.

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai multe persoane au murit și altele au fost rănite într-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cățeluși în alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers să vadă „câinii-panda”

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Chinezii au „copiat” până și câmpurile olandeze cu lalele. Cum arată de sus parcul Holland Flower din Dafeng

Partenerii noștri