Live

FOTO. Kim Jong-un a acceptat să apară într-un selfie pentru prima dată

Data publicării:

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a efectuat, luni noapte, cu câteva ore înainte de summitul istoric cu Donald Trump, la un tur al oraşului asiatic, ocazie cu care a acceptat să facă pentru prima dată un selfie.

Flancat de armata sa de bodyguarzi, de maşini şi motociciclete de poliţie, Kim Jong Un a părăsit hotelul St. Regis, unde este cazat, el fiind surprins câteva ore mai târziu intrând într-un alt hotel de lux din oraş, Marina Bay Sands, dotat cu piscină infinity şi celebrul restaurant Ce La Vi pe acoperiş.

În timpul acestei plimbări nocturne, liderul nord-coreean a acceptat să facă un selfie, alături de ministrul de Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan, şi ministerul Educaţiei, Ong Ye Kung.

Fotografia a fost postată pe contul de Twitter al lui Balakrishnan cu mesajul: „#jalanjalan (la plimbare, n.r.) #guesswhere?”. 

În timpul turului, mulţimea a aplaudat apariţia lui Kim Jong Un, în timp ce jurnaliştii de la agenţia de stat Korean Central News Agency a înregistrat fiecare mişcare a liderului Coreei de Nord, scrie News.ro.

Întâlnirea dintre Donald Trump şi KIm Jong Un - absolut de neimaginat în urmă cu câteva luni, când erau angajaţi în invective ce alimentau cele mai rele temeri, este prevăzută marţi dimineaţa, într-un hotel de lux din Singapore.

Citiți și Ce au mâncat liderii SUA și Coreei de Nord, la summitul istoric din Singapore

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Presa din Grecia a reacționat rapid, după ce Mircea Lucescu a fost "închis într-o cușcă de sticlă" la Salonic

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Acest gunoi este pură ficțiune”: Donald Trump amenință cu procese după premiera filmului „Ucenicul” la Cannes

Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică şi nu vreau ca generaţia ei să trăiască cu ele”

Un om a murit și cel puțin 30 au fost răniți din cauza turbulenţelor puternice în timpul unui zbor Londra - Singapore

Oda pentru „prietenosul tată” Kim Jong Un, virală pe TikTok, va fi interzisă în Coreea de Sud

Partenerii noștri