Live

Zbor către nicăieri. Dacă nu ai unde să călătorești din cauza restricțiilor, o companie aeriană te plimbă 3 ore cu un avion Hello Kitty

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: EVA Air

Taiwan continuă să răspundă nevoilor populației sale de călătorie, oferind un zbor care duce...nicăieri. EVA Air, unul dintre cei mai mari transportatori din Taiwan, oferă o călătorie specială pe 8 august, scrie CNN.

Aeronava va decola de pe aeroportul Taipei Taoyuan pentru un zbor de aproximativ 3 ore, urmând să se întoarcă pe același aeroport. 

„Piața de turism a fost suspendată de mai bine de jumătate de an. Strigătele cetățenilor pentru călătorii în străinătate sunt din ce în ce mai puternice. Pentru a satisface dorințele călătorilor, EVA Air a decis să introducă o experiență de călătorie alternativă pe 8 august, de Ziua Tatălui.”, se arată într-un comunicat de presă pe site-ul EVA Air.

Dacă este o zi senină, pasagerii vor putea vedea mai multe atracții din Taiwan, inclusiv Insula Guishan și coasta pitorească Huadong, precum și alte insule din apropiere.

Mâncarea este un alt punct culminant al călătoriei. Principalele feluri sunt pregătite de bucătarul Motokazu Nakamura, cu trei stele Michelin.

Un bilet la clasă economică va costa 180 de dolari. Pentru clasa business pasagerii vor plăti 34 de dolari în plus.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O profesoară a călătorit în toate țările lumii și spune unde i-a plăcut cel mai mult

"China a învățat o lecție din războiul din Ucraina". Beijingul face o mișcare care crește temerile că pregătește invazia în Taiwan

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

Partenerii noștri