Live

„Știam asta”. Cum comentează Dennis Rodman întâlnirea Trump-Kim

Data publicării:

Fosta stea a baschetului american Dennis Rodman a descris întâlnirea dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un drept „o zi mare", într-un interviu acordat marţi CNN şi citat de DPA, transmite Agerpres



„Astăzi este o zi mare pentru toată lumea, Singapore, Tokyo, China, este o zi mare", a declarat fosta vedetă de la Chicago Bulls.

„Ştiam că lucrurile se vor schimba, ştiam", a precizat Rodman, care a călătorit de cinci ori până acum la Phenian din 2013 pentru a-l întâlni pe Kim, un împătimit al baschetului.

Rodman şi-a anunţat pe Twitter sosirea în Singapore marţi în primele ore ale dimineţii, cu masajul: „Aştept cu nerăbdare ca POTUS [Preşedintele Statelor Unite] să aibă un succes incredibil de care întreaga lume va beneficia".

Fostul baschetbalist a povestit de asemenea pentru CNN despre primirea de care a avut parte la întoarcerea din călătoriile sale la Phenian, spunând că deşi a primit ameninţări cu moartea, a reuşit să îşi ţină capul sus.

De altfel, Rodman a fost unul dintre invitaţii reality-show-ului lui Trump, „Apprentice Celebritate", şi chiar i-a prezentat lui Kim un exemplar al cărţii acestuia „The Art of the Deal".

Pe de altă parte, Casa Albă a negat cu tărie că starul ar juca vreun rol oficial în discuţiile dintre cei doi lideri. „Nu, nu a fost invitat, dar e un tip simpatic. Îmi place", a declarat joi Trump.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

SUA și China vor coopera pentru protejarea urșilor panda

Miliarde de cicade vor invada pădurile și suburbiile din SUA în următoarele săptămâni

Biden înfiintează un comitet privind utilizarea sigură a inteligenței artificiale. Cine va consilia guvernul SUA

China „va încerca să influențeze alegerile din SUA”. Blinken: „Avem dovezi”

Partenerii noștri