Live

Tragedie: Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, găsit mort în camera de hotel. Cauza decesului, surprinzătoare

Data actualizării: Data publicării:

Fundaşul internaţional italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, în vârstă de 31 de ani, a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A, a anunţat clubul florentin de fotbal.

ACTUALIZARE 17:30 - Procurorul Antonio De Nicolo a declarat, duminică, la câteva ore după constatarea decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este ciudat având în vedere că fotbaliştii profesionişti sunt monitorizaţi din punct de vedere medical.

„Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac, din cauze naturale. Este ciudat că i se poate întâmpla un astfel de lucru unui jucător profesionist, care este monitorizat îndeaproape şi nu a dat semne că ar avea probleme”, a spus De Nicolo.

Ultimul care l-a văzut pe Astori în viaţă a fost portarul Marco Sportiello, care a jucat împreună cu colegul său jocuri video sâmbătă seară.

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă noaptea trecută, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A.


Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de ani, a murit în somn.

„Profund îndurerată, Fiorentina este nevoită să anunţe că Davide Astori, căpitanul său, a încetat din viaţă”, a notat clubul din Florenţa pe Twitter.

Contactat de presă, un purtător de cuvânt al echipei, la care a jucat până de curând şi mijlocaşul Ianis Hagi, a explicat că nu poate da explicaţii privind decesul jucătorului, aşteptându-se o autopsie. Presa face referire la un stop cardiac în timpul nopţii.

Cu puțin timp înaintea meciului Genoa - Cagliari, decesul lui Astori a fost anunţat pe ecranele stadionului, iar mai mulţi jucători, aflaţi la încălzire, au părăsit terenul către vestiare.

Foto: Guliver/GettyImages

În cariera sa, fundașul a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

Toate meciurile contând pentru etapa a XXVII-a din campionatul Italiei au fost amânate.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

Partenerii noștri