Live

Cum i-a răsturnat Simona Halep convingerile lui CTP

Data actualizării: Data publicării:

„Nu mă așteptam la nimic din ce am văzut!”, a declarat categoric Cristian Tudor Popescu, la Digi24, după calificarea în finala de la Australian Open a Simonei Halep.

„Nu mă așteptam să văd omul nou. Omul ăla care nu există! Am crezut, am crezut ani de zile după '89 - că aveam și eu problemele mele, reminiscențele mele comuniste în cap - am crezut că poți să schimbi oameni. La vârste mature, după 20 de ani, că poți să-l schimbi, să îi transformi, să-i faci mai buni... Ei,  viața mi-a demonstrat - mie cel puțin - că nu se poate așa ceva! Muream cu convingerea că oamenii nu pot fi schimbați și că nu se pot schimba”, a mărturisit Cristian Tudor Popescu.  „Ei, bine, Simona mi-a demonstrat acum contrariul, ca-n...nu știu... ca-ntr-o reîncarnare. Aproape metempsihoză. E o altă Simona Halep, care și-a omorât frica, fricile din ea, cele care o împiedicau să atace, o împiedicau să iasă în prim-plan, să lovească, să nu stea pe fund, să nu aștepte greșeala adversarei. Or, acum, am văzut o altă Simona pe teren”, a comentat CTP.  „E mult mai mult decât tenis ce am văzut acolo”, a conchis jurnalistul.

Simona luptă sâmbătă, de la ora 10:30, pentru primul său titlu de Grand Slam și pentru a rămâne în continuare numărul 1 mondial în clasamentul WTA. Miza este mare și pentru daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, care are șansa de a deveni noul număr 1 mondial și de a câștiga, la fel ca românca, primul titlu de Grand Slam al carierei. Românca a avut două meciuri memorabile până acum la Australian Open, în care și-a demonstrat tăria psihică: meciul de anduranță, din turul al treilea, împotriva lui Lauren David, meci ce a durat trei ore și 45 de minute, și meciul din semifinale, împotriva Angelicăi Kerber, cu o durată de două ore și 20 de minute. Ambele partide l-au entuziasmat pe Cristian Tudor Popescu. 

Citiți și:  CTP: Vom vedea un meci straniu între nou-născuta atacantă Halep și Wozniacki

Întreaga intervenție a lui Cristian Tudor Popescu la „Jurnalul de seară” o puteți urmări aici:

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri