Nicușor Dan: Azi va fi o zi istorică pentru România

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan

Președintele Uniunii Salvați România (USR, Nicușor Dan a votat în această dimineață la secție de vot de la Școala 279 din Capitală. Liderul USR a declarat că a votat pentru o nouă clasă politică și a spus că astăzi va fi o zi istorică pentru România. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am votat pentru o nouă clasă politică, pentru un altfel de a face politică, pentru un viitor mai bun pentru toți românii. Din ce am vorbit cu oamenii pe care i-am întâlnit, din ce ne transmit colegii noștri din județe, am convingerea că azi va fi o zi istorică pentru România”, a spus Nicușor Dan. 

În toată ţara şi în municipiul Bucureşti, peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate fiind aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani. La acest scrutin s-a revenit la votul pe liste de partid, fiind totodată introdus şi votul prin corespondenţă în Diaspora.

Citiți și: Alegeri parlamentare 2016. Puteți vedea online prezența la vot

Digi24 va urmări întreaga zi procesul de votare. Vom transmite prezenţa la vot în tip real, vom avea primele estimări ale rezultatelor la ora 21:00, graţie unui exit-poll IRES şi vom transmite, la cald, primele reacţii de la sediul celor mai importante partide.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri