O româncă a creat una dintre cele mai originale rochii de la premiile Oscar

Data publicării:
rochie oscar felba fb tamara henry

Modă românească pe covorul roşu la gala premiilor Oscar. Actriţa Tamara Henry a purtat o rochie a Monei Felba, un designer cunoscut din Arad. Artista a apelat pentru al patrulea an consecutiv la creatorul ei favorit.

„Salutări la toată lumea din România, transmit mulțumirile mele călduroase pentru Felba, pentru această minunată creație. Priviți! Sărbătorim a nouăzecea ediție a premiilor Oscar. Mulțumesc Felba”, a fost mesajul Tamarei Henry.

O săptămână s-a lucrat în atelierul de la Arad pentru a crea ţinuta.

„Rochia din acest an e o rochie mai inedită, partea aceasta este o salopetă mulată pe corp, un model foarte îndrăzneț, practic pentru Oscar, și parte aceasta este o rochiță gen falmenco”, spune Mona Felba.

„Are așa mare încredere, că rochia ajunge întotdeauna cu câteva zile poate chiar înainte de Oscar, și ea o poarta întotdeauna cu mândrie și cu plăcere”, adaugă ea.

Designerul arădean Mona Felba o îmbracă pentru al patrulea an la rând pe actriţa Tamara Henry pentru Oscar. Logodnicul actriţei, regizorul de filme documentare Steven Barber, a fost cel care a remarcat creaţiile româncei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri