Ryan Gosling și Eva Mendes au două fiice cu același nume

Data publicării:
"The Place Beyond The Pines" Premiere - 2012 Toronto International Film Festival
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Ryan Gosling şi Eva Mendes sunt împreună de cinci ani şi au două fetiţe. Cei doi actori nu sunt căsătoriţi şi au încercat să-şi ţină copiii departe de ochii publicului. În Statele Unite se fac deja tot felul de glume despre cum arată cele mici.

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2012, pe platourile de filmare ale peliculei „The place beyond the pines”, în care au interpretat rolurile unor tineri părinţi. Atunci nu îşi imaginau că vor ajunge să aibă şi în realitate copii împreună. Cei doi actori au două fetiţe. Esmeralda Amada, în vârstă de doi ani şi Amada Lee, de cinci luni. Eva Mendes este cea care şi-a dorit ca cele două fete să poarte acelaşi nume.

„Mi-a plăcut întotdeauna acest nume. Este numele bunicii mele aşa că ambele mele fetiţe poartă acum acest nume”, afirmă Eva Mendes.

Eva Mendes este de origine cubaneză şi s-a născut într-o familie modestă. Venirea pe lume a fetiţelor sale i-a schimbat total viaţa.

„Am două fetiţe mici şi cred că dacă nu am vomă sau orice altceva pe mine înseamnă că sunt bine. Este vorba de supraviețuire în ultima perioadă. Acum am nevoie mereu de o geantă mare la mine pentru că ţin în ea scutece, biberoane”, spune Eva Mendes.

Cei doi actori au încercat să-şi ţină fetele departe de lumina reflectoarelor. Au refuzat să arate publicului fotografii cu ele şi evită să iasă împreună în spaţii aglomerate. La show-urile de televiziune din Statele Unite se fac deja glume pe seama felului în care arată copiii celebrului cuplu.

Ryan Gosling este în momentul de faţă unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, iar Eva Mendes este una dintre cele mai apreciate actriţe latino - americane din Statele Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri