TEILOR pășește pe Red Carpet la Cannes, alături de Catrinel Marlon și distribuția filmului semnat de Cristian Mungiu

Data actualizării: Data publicării:
Catrinel Marlon@Cannes 2022 Articol susținut de Teilor

De la primul magazin deschis acum 24 de ani în Pitești, la peste 60 de magazine fizice inaugurate în România și regiunea CEE. Astăzi, TEILOR sărbătorește ascensiunea printr-o prezență aparte la Festivalul de Film de la Cannes, ediția a 75-a, alături de Catrinel Marlon și distribuția filmului semnat de Cristian Mungiu.

Pentru al doilea an consecutiv, bijuteriile din colecțiile TEILOR sunt parte a celui mai important eveniment european dedicat cinematografiei. De această dată, un sincron al bijuteriilor conturat într-o formulă extinsă: Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului TEILOR, distribuția filmului semnat de Cristian Mungiu, R.M.N., și alte personalități autohtone au pășit pe covorul roșu, purtând bijuteriile TEILOR, din colecțiile speciale. Totul, în semn de susținere și apreciere a activității artistice.

Marlon, recunoscută și apreciată pentru rolurile sale – actriță, model internațional și regizor – a pășit pe covorul roșu la premiera filmului R.M.N, semnat de Cristian Mungiu. Bijuteriile purtate, un spectacol al diamantelor și pietrelor prețioase, i-au complimentat și reafirmat frumusețea, precum și întreaga carieră artistică.

Distributia R.M.N & TEILOR @Cannes 2022 (1)
Distributia R.M.N & TEILOR @Cannes 2022 (1)

Pentru mine, e o onoare să fiu, și în acest an, parte a Festivalul de Film de la Cannes și să pășesc pe covorul roșu alături de personalități ale cinematografiei românești. E o pasiune pe care o împărtășim, un fir narativ care ne aduce împreună, mai ales din ipostaza mea de regizor, un nou rol la care muncesc neîntrerupt. Bucuria e cu atât mai mare cu cât port bijuteriile unui brand românesc atât de drag mie, pe care îl reprezint la nivel internațional. TEILOR, un ansamblu de curaj și evoluție, emoție și bucurie a fiecărei reușite; o poveste de succes scrisă în România”, povestește Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului TEILOR pe plan local și internațional.

R.M.N., lungmetrajul semnat de Cristian Mungiu, a fost selecționat în competiția pentru Palme d'Or, fiind cea de-a cincea prezență a regizorului în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes. Prezente la premiera filmului, Judith State, Macrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován, au impresionat nu numai prin contribuția lor în lungmetrajul semnat de regizorul român, cunoscut deja la Cannes, cât și prin apariția pe covorul roșu. Actrițele, cunoscute în industria cinematografică românească, au purtat bijuteriile TEILOR, aducând brandurile românești în lumina reflectoarelor. Pe lângă actrițele din rolurile principale, bijuteriile TEILOR au fost purtate și de către doamnele din echipa de producție a filmului R.M.N.: Pauline Choitel și Anca Ungureanu.

„Festivalul de Film de la Cannes e o poveste reală în care TEILOR și-a câștigat rolul de promotor al talentului românesc și nu numai. Pentru noi, e mai mult decât o bucurie să fim aici, la Cannes, și să gestionăm noi înșine fiecare moment. E o onoare, în spatele căreia se află o echipă ambițioasă și o muncă susținută de pasiune și creativitate. Experiența Cannes-ului continuă dincolo de Red Carpet și flash-urile camerelor de fotografiat. Bijuteriile purtate pe covorul roșu, parte a unor colecții ce se ridică la grandoarea brandurilor internaționale, bucuria de a fi alături de personalități ale cinematografiei din țara noastră și susținerea lumii artistice internaționale – toate acestea ne motivează să privim către orizont cu o dorință aprigă de succes.”, a menționat Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager @TEILOR.

Prezențele TEILOR pe Red Carpet, în evenimentele recognoscibile ale Europei, susțin misiunea și valorile brandului, cât și viziunea în ansamblu: aceea de a deveni unul dintre cele mai apreciate branduri de bijuterii la nivel european. Astfel, prin deschiderea magazinelor în noi piețe și evoluția demonstrată în ultimii ani în afara granițelor, prezența TEILOR la Festivalul de Film de la Cannes e naturală. Brandul este îmbrățișat și căutat de nume mari ale cinematografiei internaționale, bijuteriile fiind purtate de către personalități precum Veronica Ferres, cunoscută actriță germană și Fagun Thakrar, actriță britanică. Piesele cu diamante și pietre prețioase au fost alese pentru aparițiile pe covorul roșu și de către vedete internaționale precum Lady Victoria Hervey, model, socialite și editor britanic sau Jenny Gordienko, influencer ucrainean.

Bijuteriile purtate de personalitățile prezente pe Red Carpet, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, reunesc calitățile excepționale ale pietrelor prețioase, asemenea evenimentului care aduce cele mai importante nume ale industriei cinematografiei într-un cadru spectaculos.

Despre TEILOR

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux, cu o tradiție de 24 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria și Bulgaria, TEILOR deține peste 60 de magazine fizice și o prezență online puternică, prin intermediul platformelor digitale: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Printre principalele colecții ale brandului se numără Pure Diamonds și The Exceptional. Acestea reunesc bijuterii cu diamante și pietre prețioase care devin un simbol al eleganței și rafinamentului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri