Spotlight, festivalul dedicat luminii, a început în București. Bob Sinclair: „Am fost surprins”

Data publicării:
spotlight oameni

Jocuri de lumini, proiecţii şi clădiri care, după lăsarea serii, îşi schimbă imaginea. Toate fac parte din noua ediţie Spotlight. Cel mai mare festival din România dedicat luminii a debutat joi seară, pe Calea Victoriei din Bucureşti, pe ritmurile muzicii mixate de Bob Sinclar. Evenimentul a atras atât de mulţi spectatori încât poliţiştii au fost nevoiţi să închidă circulaţia pe mai multe străzi decât aveau în planul iniţial.

Renumitul DJ francez Bob Sinclar a dat startul ediţiie din acest a festivalului Luminilor din Bucureşti.

Muzica şi spectacolele de lumini i-a fermecat pe toţi cei care au trecut aseară pe Calea Victoriei, indiferent dacă au fost bucureşteni sau turişti.

Suntem din Germania. (Cum vi se pare Bucureştiul în această noapte?) Este minunat. Suntem cu totul uluiţi. Este surprinzător. Suntem pentru prima dată în România şi ne place, este superb”, spune un turist.

Nu ne-am aşteptat la asta. Credeam că România nu este atât de deschisă şi vedem aici o grămadă de tineri şi de oameni diferiţi care se distrează şi este foarte frumos”, afirmă o turistă germană.

„Clădirea CEC-ului îmi place în mod deosebit. Arhitectura ei este deosebită, motiv pentru care, iluminată, îi dă un plus de valoare”, spune o tânără.

„Cred că se simte altfel. Luminile sunt de vină probabil şi aerul rece al serii”, afirmă o participantă la festival.

O parte a vechii artere bucureştene s-a transformat în discotecă, odată ce instalaţiile au proiectau spoturi luminoase în mişcare.

„În mod special muzica anilor noştri de aici, muzica disco, cu laserele, cu acea bilă de discotecă în centru”, afirmă un bărbat.

 

Am fost foarte surprins, pentru că la început aveam 5-6 mii de oameni în această seară. A fost într-un spaţiu mare. M-am simţit minunat. Pentru toată lumea din România, sper să revin cât mai curând. Mulţumesc pentru că aţi cântat piesele mele atunci când mixam „World hold on", „Love generation". Vă iubesc”, spune Bob Sinclair, artist francez.

Festivalul luminii îi aşteaptă, pe Calea Victoriei, pe toţi cei care vor să se bucure de strălucirea sa. Mai sunt încă trei seri de spectacol, între ora 20 şi miezul nopţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri