Sari la conținut

Ultima zi a Festivalului de Teatru de la Sibiu. O mireasă s-a lăsat furată pentru a participa la spectacolele de stradă

Evenimentele din penultima zi a Festivalului de Teatru de la Sibiu au convins o mireasă să se lase furată. Ana-Maria a pus o singură condiţie: să fie adusă la spectacolele de stradă. Până şi mirele a plecat de la nuntă, pe urmele proaspetei sale soţii.

Trupe de actori din Belgia, Elveţia, Spania şi Japonia au animat aleile din centrul oraşului.

Sălile din oraş au fost şi ele pline până la refuz, cea mai mare concurenţă fiind pentru un bilet la spectacolul "Freak Show" susţinut de Florin Piersic Junior.

Organizatorii festivalului au acordat distincţii pe Aleea Celebrităţilor mai multor personalităţi din lumea teatrului mondial. O stea a primit, în semn de recunoştinţă, şi urmaşul lui Martin Hochmeister, primul care a mutat teatrul românesc dintr-o căruţă într-o sală special construită.

Copiii nu au fost nici ei uitaţi iar pe străzile din Sibiu au năvălit şaşe clovni uriaşi, care au amuzat pe toată lumea cu giumbuşlucurile lor.

Seara, locul clovnilor a fost luat de dragoni uriaşi, care au creat o atmosferă desprinsă parcă din legendele chinezeşti, urmaţi de un foc de artificii.

În ultima zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este programată super-producţia lui Silviu Purcărete, "Faust", la care toate biletele au fost vândute încă de acum două luni. Un alt foc de artificii va marca finalul festivalului.