24înOraș. Agenda culturală a săptămânii

Data publicării:
24oras

Marți, ascultați summer jazz, cu Irina Sârbu. Cântăreața vă invită la un spectacol caritabil cu muzică bună, pentru o seară relaxantă. Banii dați pe bilete se duc la fundația Hospice Casa Speranței, pentru copiii grav bolnavi. Așa că muzica face casa bună cu gesturile frumoase, la terasa Hilton, de la ora 19:30. Pentru un pic de teatru, puteți merge la spectacolul Absolut, al lui Marcel Iureș, la Teatrul Act, de la ora 19.00.

Miercuri, păstrăm același ritm și trecem la un folk-pop melodios, cu Alexandra Ușurelu. Cântăreața promite o seară cu ritmuri „răcoritoare” de vară. Concertul are loc la deschiderea oficială a ceainăriei „La un Ceai”. Spectacolul cu un pian și o voce are loc în aer liber, miercuri de la ora 20.00. Dacă vreți să vă lăsați imaginația să zboare, mergeți la un spectacol de improvizație cu trupa Freeze, în club Puzzle, de la ora 21.00.

Joi, clujenii de la Grimus vin în București la terasa Verona. Băieții sunt foarte iscusiți la cântările acustice. Așa că va ieși distracție pe muzică, joi seară, la ora 19.00. Și tot pentru joi, o altă recomandare este Adrian Naidin, care aduce concertul „Sin-Cretic” în Podul de la Historia, de la ora 21.00.

ORADEA. Pe platoul din fața casei de cultură, timp de trei zile, de azi, până miercuri, se vor proiecta în aer liber filme în cadrul caravanei TIFF.

CLUJ NAPOCA. Joi se dă startul festivalului Peninsula, ediția a noua. Vor urma patru zile cu zeci de trupe pe scenă și distracție cât cuprinde. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri