24înOraș. Recomandări pentru weekend: muzică, teatru, concerte, expoziții

Data publicării:
1502posteuca-49667

Sâmbătă, în program este teatru. În premiera „Tom si Jerry”, Laurențiu Bănescu, Paul Ipate și Florin Piersic Junior se joacă de-a șoarecele și pisca într-o comedie neagră despre arme și crime. Piesa se joacă la teatrul Metropolis, de la ora 19.00 și, în ciuda titlului, este interzisă minorilor. Și tot pentru sâmbătă seară, pe listă este și trupa „The Kids”, o trupă care îl copiază pe Robbie Williams. Ei vor cânta în clubul Hard Rock Cafe, de la ora 22.00.

Duminică are loc vernisajul unei expoziții despre România: „Marea Hoinareală...Iară”. Cele mai bune imagini surprinse de fotografi talentați, îndrumați de Sorin Onişor, sunt adunate într-o nouă expoziție deschisă publicului în perioada 15 februarie - 5 martie 2013, la Muzeul Țăranului Român. Iar pe lângă fotografie, dumincă, la deschidere va cânta și trupa Hara de la ora 18.00. Tot cu muzică încheiem weekendul. La Opera Română se joacă Don Giovani, de la ora 18.30.

Filme

Astăzi, cele mai noi pelicule se arată în fața publicului. „Tărâmul făgăduinței”, cu Mat Damon și „Greu de ucis 5”, cu Bruce Willis, sunt două dintre filmele acestui final de săptămână.

Evenimente din țară

La Constanța, trupa Compact aduce puțin pop-rock în club Phoenix, astăzi, de la ora 21.00.

Și ieșenii vor avea parte de muzică bună. Sarmalele Reci concertează în Underground Pub, sâmbătă, de la ora 21.00.

Și la Craiova muzică este la putere. Trupa Luna Amara a plecat în turneu și s-a oprit în Bănie. Așa că sâmbătă se aude rock în club Vertigo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri