Sari la conținut

24înOraș. Recomandările sfârșitului de săptămână

Astăzi se marcheză primii cinci ani ai trupei Publika, la Hard Rock Cafe, de la ora 22.00. Este programat și concertul celor de la Timpuri Noi, în club Puzzle de la ora 22.00.

Mâine, sâmbătă, este recomandat Festivalul Naţional de Teatru. Cele mai bune spectacole din ţară, cei mai buni actori, cei mai ingenioşi regizori din stagiunea 2013 vor defila în faţă publicului până pe 3 noiembrie, la teatrele din Capitală. Şi tot în Bucureşti, la cerera publicului, Julio Iglesias mai cântă o dată la Sala Palatului. Sâmbătă, de la ora 19.00.

De vineri, este în prim plan un alt festival cu iz de Rivieră franţuzească: Les Films de Cannes a Bucharest, cu producţiile câştigătoare din acest an şi din anii precedenţi. O premieră importantă o reprezintă proiecţia celei mai noi pelicule a fraţilor Cohen. Proiecţiile rulează la Cinema Pro, Elvira Popescu şi Studio. Festivalul durează până pe 31 octombrie.

Tot vineri vin și alte noutăţi cinematografice. Primul pe lista este episodul doi din animaţia „Stă să plouă cu chiftele” și un film de acțiune ce îi aduce în aceeaşi scenă pe Silvester Stalone şi Arnold Schwarzenegger, în „Testul suprem”.

Evenimentele din țară

Vineri, la Iaşi, se opresc băieţii de la Byron. În Club Underground, de la ora 21.00.

La Craiova, e mare concert mare cu Trupa Phoenix. Concertul are loc duminică în Piaţa Prefecturii și îl are invitat special pe Moni Bordeianu.

Duminică, la Timişoara, băieţii de la Omul cu soboloani merg cu turneul „Marea căutare”, la Club Daos de la ora 22.00.

Pe aceeași temă