AGENDA CULTURALĂ. Care sunt filmele, concertele și premierele săptămânii

Data publicării:
1911posteuca-34181

Prima propunere ar putea rivaliza foarte bine cu un slogan publicitar „Concert cu Bere Gratis”. În 1998, când s-a lasat trupa, așa reușeau să aducă oameni în sală. Acum nu mai au nevoie de tertipuri. Formația scoate astăzi buletinul, la 14 ani de la înființare, și vine în fața publicului cu muzică bună și cu un album nou. Concertul de astăzi este la 19:30, la Sala Mare a Teatrului Național.

Marți, are loc Barmaniada. Etapa de acum îi testează pe cei mai talentați în arta pregătirii cafelei, dar și pe cei mai vrednici combinatori de băuturi. Va fi o desfătare pentru cei din fața barului și o competiție pentru cei care stau în spatele lui. Pentru un pahar de distracție, trebuie să fiți prezenți la Palatul Ghyka, la ora 20:00.

Miercuri este ziua hainelor de gală, pentru o premieră la Teatrul Național din București, „Conu' Leonida față cu reacțiunea”, piesa lui Caragiale, dar în viziunea regizorului Silviu Purcărete. Sptectacolul, cu multe momente surpriză, se sprijină pe interpretarea extraordinară a doi mari actori: Mariana Mihuț și Victor Rebenciug. Piesa se joacă la Teatrul Național, miercui de la ora 20:00, la Sala Mică.

Joi, Macy Gray revine în România. Artista vine în București să își promoveze noul ei album „ Covered”, în care a reinterpretat piese de la Eurythmics, Metallica sau Radiohead. Concertul va avea loc la Sala Palatului, de la ora 19:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri