Sari la conținut

DigiFM prezintă: România Reală de Ziua Națională!

V-ați săturat să vă mirați de binele vecinului, vedetei, șefului... altora? Viețile lor reprezintă realitatea voastră?

Pe 1 Decembrie, la DigiFM, vorbim despre România Reală de Ziua Națională!

digi fm 1 decembrie

De dimineață, până seara, povestim cu și despre voi, ascultătorii noștri. Vorbim real, fără mândrie adăugată, fără clișee tradiționale, fără înălbitori!

România în cifre. Cu bune și rele. Cu satisfacții, cu temeri și așteptări.

Știrile DigiFM ne aduc de-a lungul programului rezultatele reale ale ultimului sondaj IRES, pe teme cât mai diverse, cum ar fi: cât de fericiți sunt românii, cât de mulțumiți sunt românii, de ce le e teamă românilor, sau ce așteptări au românii. Discutăm despre și analizăm împreună o cercetare despre starea națiunii în România lui 2016.

Realizatorii de programe se aliniază cu succes Știrilor DigiFM. Din matinalul Prima Ediție, unde Bogdan Miu și Cătălin Striblea ne promit că vom primi vizita unora dintre cei mai iubiți români, până în seară, vom vorbi cu și despre voi, ascultătorii noștri. Vom intra în direct cu voi atât prin telefon, cât și online, așa că nu uitați să folosiți cu încredere numerele noastre de SMS - 0774 600 600 și WhatsApp, la 0774 601 601.

Urmăriți cu încredere și pagina noastră de Facebook pentru că o să pregătim live-uri din studio cu toți invitații și cu echipa de știri aflată la datorie!

România Reală de Ziua Națională, numai la DigiFM!