Sari la conținut

Kanye West, la Săptămâna Modei de la New York

Casa Yves St. Laurent a adus un omagiu anilor '70, cu o colecţie mixtă din care nu au lipsit costumele strâmte pentru bărbaţi şi fustele-pantalon pentru femei. Directoarea artistică, Hedi Slimane, a folosit broderii grele şi imprimeuri care imită blana de tigru sau leopard. Colecţia abundă în culori metalice, dar include şi roşu aprins, negru sau verde.

Lady Gaga, cântăreaţă: „Mă bucur tare mult să fiu aici, fiindcă îmi place mult Hedi Slimane. Mă bucur să văd prezentarea şi ador creaţiile Saint Laurent.”

Lady Gaga, Justin Bieber, Pamela Anderson, Sylvester Stallone, Jane Fonda și Demi Moore au mers să vadă colecţia Yves Saint Laurent.

Între timp, pe coasta de est, începea Săptămâna Modei de la New York, deschisă în mod original de rapperul Kanye West. În faţa unui public de 15.000 de oameni, Kanye şi-a lansat cel mai nou album, în acelaşi timp cu ultima colecţie de pret-a-porter. El propune jachete confortabile, mantouri din piele întoarsă, pulovere voluminoase sau tricouri, cele mai multe în tonuri de oliv, galben, bej sau gri.

La rândul său, casa Max Azria a prezentat o colecţie inspirată de David Bowie şi destinată femeii individualiste, cu spirit rebel: pardesie lungi, fără umeri, colanţi rupţi sau fuste lungi de piele.